Pro amatérské i profesionální sportovní kluby zajistíme funkční ponožky v jednotném designu. Sportovní ponožky pro různé aktivity – běžecké, tenisové, na golf, ale i na jakékoliv indoor či outdoor aktivity.

Kvalitní sportovní ponožky jsou základním kamenem při provozování všech venkovních i vnitřních sportů. Pokud sportovec nemá nohu v pohodlí, špatně se soustředí na jakoukoliv sportovní aktivitu. Také si ničí chodidla, která se mohou v nekvalitních ponožkách odírat a nakonec velmi bolet.

Nejvhodnějším řešením je pořízení si kvalitních sportovních ponožek, které navíc můžete mít s ostatními členy svého sportovního klubu v jednotném barevném designu, s pruhy nebo s Vaším klubovým logem. Nabízíme kvalitní ponožky pro nejrůznější sporty. V nabídce jsou sportovní ponožky pro fotbalisty, kteří nosí tzv. štulpny, ale také speciální sportovní ponožky určené pro běh, tenis, na golf nebo pro outdoor aktivity provozované v tělocvičnách jakou jsou floorball, házená či volejbal. Sportovní ponožky mají speciální složení. Materiál, ze kterého se ponožky pro sportovce vyrábějí, obsahuje z velké části speciální vlákno CoolMax®, které výborně odvádí vlhkost od pokožky nohou a zaručuje vysokou prodyšnost.

Všechny typy ponožek, které jsou určené pro sportovní kluby, mají extra plochý šev ve špičce, protiskluzový flexibilní lem a v neposlední řadě zesílenou patu a špičku. Sportovní ponožky také obsahují prvky stříbra a tak brání vytvoření mikroorganismů, včetně hub a řas. Sportovní ponožky jsou tak vhodné do jakékoliv sportovní obuvi pro venkovní i vnitřní aktivity. Ponožky se vyrábějí v několika variantách:

  • sportovní ponožky (volejbal, florbal, hokej, golf,…)
  • cyklistické ponožky
  • sportovní podkolenky a štulpny
  • treking a outdoor ponožky
  • lyžařské, snowboardové podkolenky
  • atd.

Umíme zajistit různé typy sportovních ponožek v zajímavých barevných kombinacích a s nejrůznějšími doplňky nebo s použitím Vašeho loga. Jednotné ponožky mohou být zajímavým doplňkem nejen sportovních klubů, ale také například skupiny přátel, kteří společně provozují nějaký sport. Sportovní ponožky jsou určené pro různé aktivity a žádné meze se v tomto ohledu nekladou. Nabídka sportovních ponožek je opravdu široká a vybere si tak každý zájemce. Ať jste aktivní sportovní klub nebo menší skupina přátel a rozhodli jste se pro výrobu společných ponožek, neváhejte nás oslovit.

Podle Vaší sportovní aktivity Vám doporučíme nejvhodnější model ponožek a následně připravíme cenovou kalkulaci. Nejmenší počet ponožek pro výrobu je u vybraných modelů 50 ks jinak 100ks. Množství výrazně ovlivňuje výslednou cenu.

Při obsáhlejších objednávkách je možnost snížení celkové ceny o zajímavé slevy. Vymyslete si svůj originální design ponožek a odlište se od ostatních.